Hirdetés

Sűrű lesz az október, a Samsung is bejelentett egy új eseményt



|

Az Apple és a Google után a koreaiaknak is van még mit mutatniuk.

Hirdetés

Az ősz hagyományosan az új termékek dömpingjének időszaka, így tulajdonképpen nem meglepő, hogy októberben is fontosnak ígérkező leleplezések sorakoznak a naptárban.

A következő nagy falat az Apple valószínűleg új Maceket hozó Unleashed című műsora október 18-án, másnap pedig jön a Pixel 6-széria bemutatója a Google-től. Ezekre kontráz rá az október 20-án esedékes Samsung Galaxy Unpacked Part 2, amit nemrég jelentett be a koreai vállalat.

Hirdetés

Az elnevezés alapján a Samsung programja az augusztusi Galaxy Unpacked közvetlen folytatásának tekinthető, melyen a hajtogatós Galaxy Z Flip3 és Z Fold3 mobilok, illetve a Watch4 okosóra és a Buds2 fülhallgató is bemutatkozott.

Hogy mit tartogat a magyar idő szerint délután négykor kezdődő műsor, azt nem könnyű megtippelni. Hónapokig pletykálták, hogy ősszel érkezik a Galaxy S21 FE, de mostanság már arról csiripelnek a madarak, hogy a Samsung kukázta a jóárasított csúcsmodellt. A Galaxy Unpacked Part 2 hivatalos kedvcsinálójában alkalmazások dobozba záruló ikonjait láthatjuk, így esélyes, hogy inkább szoftveres fókuszú lesz az esemény.

A videó leírása alapján pedig a személyre szabhatóság, vagy a választás szabadsága lehet a központi motívum:

"Felhasználóink sokoldalúak, életüket pedig rengeteg színes, érdekes és egyedi módon élik. Így aztán a mindennapokban használt technológiának is tükröznie kel az egyéniségüket."

Ha muszáj lenne tippelnünk, akkor a Samsung saját Android-variánsa, a jelenleg béta fázisban tesztelt OneUI4 lesz az esemény sztárja, de néhány nap múlva úgyis kiderül, mi olyan fontos a koreaiaknak, hogy egy újabb műsort szánnak neki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.