Hirdetés

Suttogó móddal és Bluetooth-jeladóval támad az LG új vezeték nélküli fülese



|

Három modellel mutatkozott be az LG Tone Free új generációja.

Hirdetés

Az LG még 2019-ben mutatta be az első teljesen vezeték nélküli fülesét, a Tone+ Free-t, melynek nagy dobása az UV fénnyel fertőtlenítő tok volt. A termék végül sikeresnek bizonyult, így idén is megkaptuk az utódokat, méghozzá további érdekességekkel bővülve.  

A már szimplán csak LG TONE Free-nek hívott kollekció 2021-es felhozatala három modellből áll: a belépő szintet képviselő FP5-ből, az arany középútként kínált FP8-ból, illetve a csúcskivitel FP9-ből.

Hirdetés

Mindhárom kütyü kapott zajszűrést, valamint oldalanként 3-3 mikrofont és IPX4-es vízállóságot. Az előd szériához képest vonzóbbá teszi őket, hogy 4,4 mm-rel rövidebb lett a fülesek szára, az LG ígérete szerint pedig a driver és a membránok fejlesztésének köszönhetően a mély tartomány is szebben szól.

Piros pont jár azért is, hogy a dél-koreai gyártó mindhárom kivitelben elérhetővé tette a térbeli hangzást, melyről a Headphone Spatial Processing és 3D Sound Stage funkciók gondoskodnak. A hétköznapokban kapóra jöhet az új "suttogó mód" is: ennek használata során a szánkhoz téve kell beszélnünk a fülesbe, így nehezítve a kíváncsi természetű hallgatózók dolgát.

A legérdekesebb viszont az FP9 exkluzív funkciója. A paletta tetejét képviselő modell tokja nem csak az UV-s fertőtlenítést kapta meg, de egyben jeladóként is funkcionál, így a füles egy USB-C/aux kábelen keresztül a Bluetooth nélküli eszközökhöz (pl. repülőgépek szórakoztató rendszeréhez) is képes csatlakozni. Hasonlót láthattunk az év elején debütált Bowers & Wilkins PI7-nél is.

Az FP5-ös alapmodellhez képest az FP8 és az FP9 2 órával tovább bírja a gyűrődést, így összesen 10 óra üzemidőt biztosítanak. Az FP5 csak fekete és fehér, míg a két drágább testvére arany színben is kapható lesz.

Az árakat még nem közölte az LG, a rajt valamikor ebben a hónapban várható. A fülesek részletes specifikációit itt olvashatod.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.