Hirdetés

Mi az a NAS?



|

Egy eszköz, ami kiterjeszti az otthoni vagy céges adattárolást, és egyben saját felhőszolgáltatást ad akkor is, ha távol vagyunk.

Hirdetés

A NAS (Network Attached Storage) eszköz az otthoni vagy irodai hálózathoz csatlakoztatható intelligens adattárolási megoldás. A NAS-on családja és munkatársai összes fájljának jut hely, legyen az akár dokumentum, fénykép vagy zene- és filmgyűjtemény. A NAS a fájltároláson felül számos további szolgáltatást kínál, amelyeket böngészőből és alkalmazásainkból az interneten keresztül bármikor elérhet.

Hirdetés

Ezért van szüksége Önnek és családjának NAS eszközre

Rengeteg fényképet és videót készít egy nap és lassan elfogy tárhelye? Mindannyiunk számára ismerős probléma, hogy egyre több digitális fájlt hozunk létre, amelyek számos eszközön elszórva találhatók. Mi olyan, biztonságos adattárolási megoldást kínálunk, amellyel egyetlen helyen foghatja össze adatait.

Belefáradt, hogy folyamatosan egyre drágább felhőtárhelyre kell váltania?

A nyilvános felhőszolgáltatásoknál egyrészt más kezébe kell adnunk adatainkat, másrészt magas havi előfizetési díjat kell fizetnünk. Az USB-meghajtóknál a távoli, kényelmes hozzáférés jelent gondot, emellett biztonsági mentésük sem automatizálható, ami adatvesztéshez vezethet.

A Synology NAS jóval nagyobb kapacitást kínál és havidíjat sem kell fizetnie. A tárhelyet családtagjaival is megoszthatja, így ez a befektetés az egész háztartás számára rendkívül előnyös.

A NAS a legjobb választás a modern otthonok adattárolási igényeihez. Tudjon meg többet a Synology eszközeiről, látogassa meg a www.synology.hu oldalt!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.