Hirdetés

Szabadon tesztelhető lett a mobilos Edge böngésző



|

A Microsoft megszüntette a korlátozást, már szabadon hozzáférhető az iOS-en kiadott előzetes.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt még csak a pletyka került elő, hogy a Microsoft piacra dobna egy mobilos Edge böngészőt. Alig jelentek meg a hírek, kiderült, hogy tényleg igaz, Android és iOS rendszerekre is lesz Edge. 

Hirdetés

Az androidos előzetesre még várnunk kell, a Windows Insiderek azonban már akkor tölthették az iOS-re írt előzetest. Ez azt jelentette, hogy kizárólag a Microsoft bétatesztelői férhettek az Edge előzeteséhez. 

Ezt a korlátozást időközben eltörölte a Microsoft, így immáron bárki tesztelheti az új böngészőt. Ehhez csak egy linkre kell kattintani, majd az iOS-es dobozt választani, és begépelni az Apple ID-t. Ha valaki Androidon tesztelne, megadhatja az e-mail-címét, a Microsoft pedig értesítéssel lesz, ha felkerül az app a Google Play Áruházba. 

Az Edge előzetese természetesen szinkronban van az asztali verzióval, vagyis mobilon folytathatjuk, amit az asztali gépen félbehagytunk. A Hub View eközben a kedvenceket, az előzményeket és más listákat mutatja egy helyen; míg a Reading View testre szabja a megjelenő tartalmakat a könnyebb olvashatóságért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.