Hirdetés

Szabadtéri 4K-s tévét mutatott be a Samsung



|

A Samsung Terrace nevű, 4K-s szabadtéri tévéje természetesen ellenáll a pornak és a víznek is.

Hirdetés

A Samsung meghatározó, sőt, uralkodó szereplő a tévék piacán, újabban pedig kültéri tévékkel is hódítani szeretne. Ezt a célt szolgálja a Terrace, amit kültéri használatra szántak, hogy továbberősítsék a Serif, Frame és Sero modellek fémjelezte, különleges kijelzők. IP55-ös tévéről van szó, tehát a víznek és a pornak is ellenáll, a fényerő pedig 2000 nitre is emelkedhet, hogy minden lássunk napsütésben is. 

Hirdetés

Az 55 hüvelykes alapmodellért 3455, a 65 és 75 hüvelykes változatokért 4999 és 6499 dollárt kell fizetni, ami csekély felár a QLED-es 4K-s és a 8K-s tévékhez mérten. Ráadásul más kültéri tévék még többe kerülnek, emiatt a fenti összegek kedvezőnek számítanak. 

A kültéri kivitel ellenére a káva egyébként csak 59 milliméter mély, csupán egy konnektorra és egy fali konzolra van szükség a rögzítés végett. A panel QLED-hez hasonló minőséget ígér, kiterjesztett kvantumpontos színekkel, tükröződésmentes bevonattal és környezeti móddal. Idén még egy professzionális verzió is lesz belőle, illetve jön a Terrace hangprojektor, szintén kültéri használatra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.