Hirdetés

Szakíthat a Galaxy névvel a Samsung



|

A Samsung egyik igazgatója szerint túl nyakatekert név lenne a Galaxy S11, ezért egy teljesen új megközelítésen gondolkoznak.

Hirdetés

A Samsung legutóbbi sajtóeseménye a gyártó nagy újdonságaira koncentrált, a frissen bejelentett Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+ és Galaxy Fold, Galaxy S10 5G okostelefonokra. Az egyik divízió igazgatója azonban elárulta, hogy erősen kétségesnek látja azt, hogy a következő csúcsmobil neve Galaxy S11 lesz. 

Hirdetés

Az igazgató nem tudott még rájönni, hogy milyen nevet lehetne adni a jövő évi csúcsmodellnek, de nagyon valószínűtlennek tartja, hogy a Galaxy S11-et választanák. A legnagyobb probléma az, hogy ez túl hosszú lenne. 

A Galaxy S10-zel a Samsung megkoronázta a Galaxy S szériát, a jövőben pedig nem szeretnék felhígítani azt a két számjegyű elnevezésekkel, mert azokat csak apró frissítésnek tekintenék a fogyasztók. 

A marketinges szakemberek állítólag keményen dolgoznak a Samsungnál, hogy kitaláljanak egy új elnevezést, amely ráadásul a mobilos, táblagépes és viselhető eszközök kategóriákat is egyesítené. Jó eséllyel ez már nem a Galaxy márkanév lesz, legalábbis a jelenlegi jelentések szerint. 

Ha még több hír és cikk is érdekel a 2019-es Mobile World Congress újdonságairól, kattints!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.