Hirdetés

Szavazz: téged mi idegesít legjobban Facebookon?



|

Álhírek? Túl sokat megosztó ismerősök? Folyamatosan érkező meghívók? A lépten-nyomon felbukkanó vicceskedő mémek? Vagy valami teljesen más? Most elmondhatod a véleményed!

Hirdetés

Szóval itt van ez a Facebook nevű dolog. Nagyjából igaz az, hogy nem lehet kikerülni, mert ha nem vagy fent rajta, akkor pszichopatának néznek, vagy kiközösítenek (tessék, már az is idegesítő benne, ha nem használod). Ha pedig fent vagy rajta, akkor egy csomó olyan funkciót lehet felsorolni, ami a hasznos dolgok mellett a plafonig húzhatja az agyadat.

Hirdetés

Épp most írtunk például arról, mennyire küzdeni kell a folyton megjelenő álhírek, gyíkemberes és politikailag manipulált marhaságok és egyéb fals megosztások ellen, de akárkit kérdezünk meg, szinte mindenki egy csomó különféle egyéb dolgot is megemlít, ami zavarja a legnagyobb közösségi oldal használata közben.

Szóval most akkor beszélgessünk erről! Vitaindítónak itt egy szavazás az első körbekérdezésre érkezett leggyakoribb idegesítő tulajdonságokról, aztán pedig jöhetnek a kommentek: kit mi zavar, esetleg miért volt jó régebben az oldal, és persze jöhetnek a konstruktív javaslatok is, miben változhatna a Facebook? Nem ígérjük, hogy Mark Zuckerberg pont miattunk kezdi el átreszelni a szolgáltatást, de a lepényhal meg utoljára ugyebár. Tessék, ti jöttök!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.