Hirdetés

Szavazz: ki legyen az év embere?



|

Elon Musk ismét tarol? Vagy inkább az Amazon vezérének jár a pulykapénz? Gyere, és mondd el a véleményedet.

Hirdetés

Ismét eltelt egy újabb esztendő, így több éves hagyományainkhoz méltóan idén is keressük a mögöttünk hagyott 12 hónap legjobb informatikai termékeit és kiemelkedő IT-s eseményeit. A voksolás során nem csak szerkesztőink véleménye, hanem olvasóink szavazatai is számít, akik több kategóriában is elmondhatják véleményüket. Ha szeretnéd befolyásolni a végeredmény kimenetelét, egyúttal beleszólva a januári PC World tartalmába, akkor a te szavazatodat is várjuk, amelyhez a kérdőívet itt találod: pcworldhu.typeform.com

Hirdetés

Ha viszont te kifejezetten a cím miatt kattintottad le hírünket, és az év legmeghatározóbb IT személyiségén kívül más nem is érdekel, akkor itt lentebb leadhatod a szavazatodat. Hiányolod Zuckerberget? Mindig Bill Gates-re szavaznál? Ha nem találod a jelöltedet a listában, akkor írd meg nekünk kommentben, hogy kivel kellene a top 5 mezőnyt kibővítenünk.

A közönségszavazás sorozatunk teljes végeredményét január elején megosztjuk majd oldalunkon az olvasóinkkal, a szerkesztők szavazatival kiegészített legjobbak és legrosszabbak listáját pedig a januári PC World magazinban publikáljuk majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.