Hirdetés

Szavazz: lecserélnéd androidos telefonodat, ha kapnál helyette egy ingyen iPhone-t?



|

Mennyire erős a platform iránti hűség?

Hirdetés

Feloldhatatlan ellentétnek tűnik az Android és az iOS közötti viszály, a felhasználók egyik fele az Apple, míg másik részük a Google mobilos operációsrendszerére esküszik. Eljöhet azonban az idő, mikor az ember elhatározza magát a váltásra.

De mi történne, ha nem simán csak a specifikációk és az egyes oprendszerek pozitív és negatív tulajdonságai miatt kellene döntenetek az esetleges cseréről, hanem a semmiből előugrana egy varázslatos jótündér, aki felajánlaná, hogy ugyan elviszi androidos mobilotokat magával, de cserébe ad egy iPhone-t? 

Nyilván életszerűtlen a felütés, és persze akár fordítva is kérdezhetnénk a dolgot (sőt, az iPhone-ról andoridos telefonra váltásról korábban kis útmutatót is készítettünk nektek), a lényeg itt az, hogy mennyire gondolja bárki is komolyan azt, amikor azt kommenteli egy ilyen vitában, hogy "ingyen sem kéne". Vajon a szokatlan ökoszisztéma mennyire erős visszatartó erő egy új telefon választásánál? 

Hirdetés

Szavazzatok alább, és nézzétek meg, hogyan vélekednek a PC World olvasói, aztán kommentekben beszéljük ki a témát, akár fordított helyzetben is. Ha van személyes tapasztalatotok az Andorid-iOS váltásról, azt is megoszthatnátok velünk, érdekes kérdés, hogy kinek mennyire sikerült könnyen a váltás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.