Hirdetés

Szavazz: melyik Android-verzió fut a mobilodon?



|

Szeretnénk kideríteni, hogy melyik a legelterjedtebb Android-verzió a PC World olvasói körében.

Hirdetés

Míg egy időben havi rendszerességgel közölte a Google, hogy épp melyik Android-verzió a legelterjedtebb, ma már jóval ritkábban hozza nyilvánosságra az idevágó statisztikai adatokat. Tegyük hozzá, hogy bár valóban érdekesek lehetnek ezek az információk akár laikusok számára is, az például nem derül ki belőlük, hogy valaki csak azért nem frissít újabb operációs rendszerre, mert még nem akar, vagy mert az általa birtokolt készülék koránál fogva nem már nem tartozik a támogatottak körébe.

Hirdetés

Mi ettől függetlenül kíváncsiak vagyunk rá, hogy olvasóink melyik Android-verziónak szavaztak bizalmat akár választás, akár kényszerűség okán. Hogy akárcsak nemzetközi viszonylatban, úgy idehaza (pontosabban látogatóink körében) is az Android 10 hasítja ki a legnagyobb szeletet a tortából, szorosan a nyomában az Android 11-gyel, és hogy egyáltalán van-e olyan, aki már az Android 12 előnyeit élvezi.

A szavazás pofonegyszerű, mindössze rá kell kattintani a felkínált válaszlehetőségek valamelyikére. Nem tüntettük fel a valaha kiadott összes verziót, ezért akinek valamilyen csoda folytán a 4.1-es Jelly Beannél is korosabb Android dolgozik a telefonján, annak az utolsó opciót érdemes választania.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.