Hirdetés

Szavazz: mennyire ismered a nem mainstream telefongyártókat?



|

Messze nem csak a Samsung, a Huawei, a Xiaomi és az Apple fedi le a mobilpiacot. De mennyire ismerjük a többi gyártót?

Hirdetés

A 2020-as év harmadik negyedévében messze a Samsung teljesített legjobban a nagy mobilgyártók közül, 80,2 millió telefonjuk talált gazdára 2020 júliusának eleje és szeptember vége között. A második helyen a kínai Huawei áll, a harmadikon pedig az ugyancsak kínai Xiaomi. Az Apple nem fért fel a dobogóra, az almás cégnek a negyedik hely jutott.

De mi a helyzet a kisebb, elsősorban kínai gyártókkal, akik azért leszakítanak maguknak is egy saját szeletet a mobilpiac nagy tortájából? Ismeri egyáltalán őket valaki?

Hirdetés

Az alábbi szavazásban azt szeretnénk kideríteni, mennyire ismered a ZTE, Oppo, Umidigi, TCL, Realme, Vivo mobilgyártókat. Végtelenül egyszerű a feladat, mindegyik márka esetén egy igen vagy nem választ kell adnod arra a kérdésre, hogy ismered-e az adott gyárót. Ha most hallottál róluk először, akkor értelemszerűen a nemre kell böknöd. 

A kitöltést követően pedig visszalapozhatsz, és egyenként végignézheted, mennyire ismerik a kisebb mobilgyártókat az olvasóink.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.