Hirdetés

Szavazz: neked fontos, hogy mennyire jó a mobilod kamerája?



|

Új okostelefon vásárlásánál figyelembe veszed a kamerát, vagy más szempontok szerint döntesz?

Hirdetés

Minden évben érkeznek új okostelefonok, régóta futó termékcsaládok frissülnek új tagokkal, és a gyártók a bejelentések során amellett, hogy szót ejtenek arról, milyen chip dolgozik a fedél alatt, kiemelt figyelmet fordítanak a kamera terén életbe lépett újítások részletezésére is. Elvégre olyan világot élünk, ahol a közösségi média az életünk szerves részét képezi, sokan tartják fontosnak, hogy ismerőseik, barátaik, vagy épp követőik számára bármikor bármiből képes vagy videós tartalmat tudjanak gyártani, ahogy azt is, hogy emlékeiket ne csak a fejükben őrizhessék meg, hanem mindig legyen náluk egy eszköz, amivel ételt, tájat, állatot meg egyebeket fotózhatnak.

Hirdetés

Úgy gondoljuk, akik okostelefont választanak, azt is megnézik, hány lencséből áll és mit tud a kamera, de valószínűleg változó, mennyire számít ez a tökéletes készülék megtalálásánál. Te mennyire érzed ezt fontosnak? Szavazz!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.