Hirdetés

Szavazz: te hány appot tartasz a mobilodon?



|

Akármiről legyen is szó, tutira van legalább egy app, ami segít benne. Te mennyire pakolod tele okostelefonod?

Hirdetés

Az okostelefonok világában minden az appokról szól, még a beállításokat, az üzeneteket, az internetet is alkalmazásokon keresztül érhetjük el, nem menüből, mint régen. Az első beállítások elvégzése után erősen ajánlott az alkalmazásboltok felé venni az irányt, ezek segítségével sokkal többet kihozhatunk készülékünkből, mint akkor, ha maradunk a gyári alapkészletnél. 

Akkor is érdemes telepítgetni, ha az appoknak csak töredékét használjuk rendszeresen. Lehet, hogy a Facebook, az Instagram, a Spotify, a Netflix vagy a TikTok alkalmazását naponta megnyitjuk, másokat meg legfeljebb havi egyszer vagy pusztán eseti alapon (sőt, vannak olyan appok is, amik vészhelyzetekben segíthetnek nekünk: ilyen például az ÉletMentő vagy az E-kárbejelentő), de mindenképp jó, ha mindig kéznél vannak.

Hirdetés

Most azt kérjük, mondjátok el, hány alkalmazást használtok, kommentben esetleg azt is hozzátehetitek, melyek azok, amik nélkül nem tudtok élni, melyeket ajánlanátok másoknak is. Természetesen a gyári appok nem számítanak, csak azok, amiket az App Store-ból vagy a Play Áruházból szereztetek be.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.