Hirdetés

Szellős és villantós gépházzal újított a Phanteks



|

Gyakorlatilag rogyásig lehet pakolni a Phanteks új Enthoo Pro 2 gépházát hűtőventilátorokkal.

Hirdetés

Egy asztali PC megfelelő hűtésének alapja a kiváló szellőzés, ez pedig több mint adott a Phanteks most bemutatott Enthoo Pro 2 gépházával. A házba akár E-ATX-es alaplap is befér, van hely három 2,5 hüvelykes SSD-nek és négy 3,5 hüvelykes merevlemeznek. A videokártya maximális hossza 503 mm, a CPU-hűtő magassága 195 mm lehet, vagyis nem kell finomkodni a hardverekkel. A hűtéssel pedig biztosan nem lesz gond, mert befért 15 darab 120 vagy 8 darab 140 milliméteres ventilátor. 

Hirdetés

Ennyi hűtőventilátorral már biztosan nem kell túlmelegedéstől tartani, ráadásul jól vannak elosztva a légkavarók. Az előlapra USB-C és USB 3.0 portok is jutottak, a LED-fények módja és színe külön gombokkal kapcsolható. 

Az üveg oldallapnak hála könnyű villogni a hardverekkel, a HDD-s keret helyére pedig akár egy további mini-ITX-es PC-s rendszer is beépíthető extra táppal. Az előlapra pedig a Phanteks lélegző szövetét rakták, ami szintén hozzájárul az extrém hűtéshez, porszűrőkkel. Mindennek az ára 139,99 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.