Hirdetés

Személyre szabható navigációs sávval bővülhet a Twitter alkalmazás, de ezért külön kell fizetni



|

Hasznos funkción dolgoznak a mikroblog mobilos klienséhez, de nem örülhet neki mindenki.

Hirdetés

A többi platformhoz hasonlóan a Twitter is folyamatosan finomhangolja a szolgáltatását, legutóbb például a követők eltávolítását megkönnyítő funkció érkezéséről adhattunk hírt. Egy friss szivárgás pedig most arról árulkodik, hogy hamarosan személyre szabhatóbbá válhat a közösségi oldal mobilos alkalmazása.

Az információ forrása Alessandro Paluzzi, aki korábban már több alkalommal hozta nyilvánosságra a Twitter és más platformok, köztük az Instagram rejtett újdonságait.

Hirdetés

Az olasz programozó most úgy tudja, hogy a Twitter több új funkcióval készül az előfizetős (Twitter Blue) ügyfelek számára, melyek közül az egyik a konfigurálható navigációs sáv lehet a mobilos alkalmazásokban. Paluzzi szerint a kötelező "Home" mellé minimum egy, de legfeljebb öt menüpontot adhatunk meg. A választékról képernyőfotóval is szolgált, amit az iOS-es alkalmazásban készített:

A rossz hír tehát az, hogy ha hihetünk Paluzzinak, akkor az ingyenes felhasználók nem élvezhetik majd az egyedi menüsávot, ahogy a másik fontos fizetős újdonságként belengetett "Top Articles" funkciót sem, amely az elmúlt 24 óra legolvasottabb híreit gyűjti össze.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.