Hirdetés

Szemét trükkel igyekszik a reklámos előfizetés felé terelni a felhasználókat a Netflix



|

Úgy kell levadászni az alapcsomagot a honlapról, alapesetben ugyanis a reklámokkal megpakolt előfizetést tukmálja a platform.

Hirdetés

Nemrég mutatta be a Netflix a reklámokkal megpakolt (de még mindig fizetős) csomagját, amely a jelek szerint nem mozgatja meg különösebben a célközönséget. Ennek ellenére a vállalat mindent megtesz, hogy minél többen válasszák ezt az előfizetést. Például úgy, hogy az eddigi alapcsomagot egyszerűen elrejti a honlapján.

Rengeteg felhasználó írt a Tecnoblognak, hogy nem találják a tíz dollárba kerülő előfizetést, amely korábban a legolcsóbb volt, 720p-s felbontással és persze reklámok nélkül. A honlap ugyanis csak a reklámos alapcsomagot (7 dollár), a Standard nevűt (15 és fél dollár) és Premiumot (20 dollár) ajánlja fel. A Standard Full HD felbontást ígér két eszközre, a Premium 4K HDR-t, akár négy eszközre.

Hirdetés

A szemfülesebbek azonban megtalálták a reklámmentes Basic csomagot is egy alaposan elrejtett linken az ajánlatok alatt. Mutatjuk:

Nem minden felhasználót fogad ez a kép, sokaknak továbbra is felajánlja az alapcsomagot a többi közt, azaz a Netflix vagy sávosan görgeti ki a nem éppen felhasználóbarát megoldást, vagy teszteli azt.

Hab a tortán, hogy az Apple TV-tulajok számára még mindig nem elérhető a reklámos csomag.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.