Hirdetés

Szeptember 12-én jönnek az új iPhone-ok



|

A Wall Street Journal szerint legalábbis ezen a napon tartja meg a termékbejelentéseket az Apple.

Hirdetés

Nem is olyan régen már felröppent a szeptember 12-i dátum, mint az a nap, amelyen az Apple bemutatja az iPhone 7S-t, az iPhone 7S Plust és a tizedik évfordulós iPhone 8-at. A Wall Street Journal szerint az Apple egy termékbejelentésekről szóló eseményt ütemezett erre a napra. 

Hirdetés

Az eseményre az Apple saját kampuszán kerül majd sor, 1000 ember fér majd el a teremben. 

A várakozások szerint erős kereslet mutatkozik majd az iPhone 8 iránt - a 451 Research piackutató cég szerint a következő 90 napban okostelefon vásárlását tervező fogyasztók 52 százaléka venne most iPhone-t, ami a legmagasabb arány 2010 óta. 

Az előzetes hírek alapján az iPhone 8 keret nélküli OLED-kijelzőt, L-alakú és nagyobb akkumulátort, A11-es lapkát és AR-funkciókat is kaphat. 64, 256 és 512 GB-os tárhellyel érkezik majd, 1000 és 1400 dollár (euró) közötti árakon, ha minden igaz. 

Az iPhone 7S és az iPhone 7S Plus ezzel szemben a tavalyi modellekre hasonlítanak majd, és marad az LCD-kijelző, valamint a Touch ID. Ezeket kíséri továbbá az Apple Watch 3, amely beépített LTE-modemet kap, és iPhone nélkül is eléri az internetet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.