Hirdetés

Szeptember 14-től rendelhetsz új iPhone-t



|

Németországi pletykák szerint szeptember 14-től rendelhetőek a 2018-as iPhone-ok, a boltokban egy héttel később jelennek meg.

Hirdetés

Egy németországi jelentés két német szolgáltatóra hivatkozva azt állítja, hogy a 2018-as Apple iPhone készülékek előrendelése szeptember 14-én indul, két nappal a bemutató után. Ez utóbbira szeptember 12-én kerül majd sor. 

Hirdetés

Az új iPhone-ok aztán egy héttel később, szeptember 21-én válnak elérhetővé a boltokban. A németek azt is megtudták, hogy az iOS 12 végleges kiadása szeptember 18-án jelenik meg. Nemrég az Apple az iOS 12 kilencedik fejlesztői bétáját tette közzé. 

A jelenlegi várakozások szerint az Apple egy 5,8 hüvelykes iPhone X (vagy iPhone XS), valamint egy 6,5 hüvelykes iPhone X Plus (vagy iPhone XS Plus) okostelefont mutat be, amiket az olcsóbb, LCD-s iPhone 9 kísérne. Mindegyikbe az új, 7 nm-es A12-es SoC kerül majd, illetve lesz TrueDepth kamera is Face ID-val. 

A dátumok persze nem hivatalosak, de az elmúlt években látott menetrend alapján jó eséllyel tényleg erre számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.