Hirdetés

Szeptember 23-án mutathatja be az olcsó Galaxy S20-at a Samsung



|

Újabb rendezvényt tart a Samsung, és a szakértők szerint gyakorlatilag biztos, hogy a Galaxy S20 Fan Edition érkezik.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben folyamatosan érkeztek a szivárgások a Samsung következő mobiljáról, vagyis a Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy Note 20, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Flip 5G és Galaxy Watch 3, valamint a táblagépek és egyéb újdonságok után sem végzett még a bejelentésekkel a gyártó. Jön ugyanis a Galaxy S20 olcsóbb kiadása, a Galaxy S20 Fan Edition, és szinte biztos, hogy ez a most bejelentett virtuális Unpacked rendezvényen debütál, szeptember 23-án: az esemény ugyanis a Galaxy Unpacked for Every Fan nevet kapta, amiből azért nem nehéz kikövetkeztetni ezt.

Hirdetés

A készülék a szivárgások alapján megtartja a 120 Hz-es kijelzőt és az Exynos 990 chipet, de felbontásban például 1080p lesz a maximum, a képernyő lapos, a telefotós kamera felbontása kisebb, vagyis több dolgon is spórolnak az alacsonyabb ár érdekében.

Úgy tudni, hogy legalább öt szín várható, ezek között lesz piros, pink, sötétkék, mentazöld, de sárga és fehér verzióról is voltak már képek. A Galaxy S20 Fan Edition alapvetően a Galaxy S10 Lite utódja, de feltehetően nem érzi lite verziós készüléknek a Samsung, ezért a más elnevezés. 

Szeptember 23-án mi is beszámolunk majd a fejleményekről, addig jó eséllyel fog még ez-az szivárogni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.