Hirdetés

Szeptember 8-án jelenhet meg az Android 11



|

A Google hivatalosan még nem jelentette be a megjelenés dátumát, de a pletykák szerint a szokásoshoz képest kevés csúszással jöhet az Android 11.

Hirdetés

Az Android 11 bétája már elkezdődött, és most már azt is tudjuk, hogy nagyjából mikor számíthatunk az új mobil operációs rendszer megjelenésére. Egy azóta törölt Google-videóban egy dátum is megjelent, amely szerint a következő Android rendszer szeptember 8-án válik elérhetővé. Mivel a Google általában augusztus végét, szeptember elejét célozza be az új Androiddal, és az Android 10 szeptember 3-án jött, ezért a szeptember 8. passzolna a képbe. 

Hirdetés

A szakértők szerint a Google hibázott a videóval, nem ilyen formában akarta ugyanis elárulni, hogy mikor érkezik az Android 11 végleges kiadása. A lényeg azonban az, hogy ha nem történik nagy változás, akkor marad a szeptember 8-ai dátum. 

Az Android 11 alapvetően a motorháztető alatt változtat sok dolgot, ezen felül a médialejátszót újítják fel, valamint a képernyőn megjelenő eszközvezérlőket. Béta ugyan több készülékre is van, de napi használatra nem igazán ajánlott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.