Hirdetés

Szeptember végén érkezik a Sony Xperia XZ2 Premium



|

A Sony aktuális zászlóshajója áprilisban mutatkozott be, Európában viszont csak szeptember végén jelenik meg.

Hirdetés

A Sony Xperia XZ2 Premium még áprilisban mutatkozott be, azonban az európai piacon továbbra sem kapható. A Clove szivárogtatásának hála kiderült, hogy Európában szeptember végén jelenik meg a Sony aktuális zászlóshajója. 

Hirdetés

Elsőként Nagy-Britanniában jelenik meg a készülék, 799 font lesz a vételára. Ez igen magas, de nem túl meglepő. A britek fekete és ezüst színben rendelhetik elő a készüléket, azt viszont nem tudni, hogy a további országokba mikor jut el. 

A Sony augusztus 30-i termékbemutatóján valószínűleg kiderülnek a részletek. Ott mutatkozik majd az Xperia XZ3-as zászlóshajó is, amely nem lenne meglepő, ha az Xperia XZ2 Premiummal egyszerre kerülne a boltokba.

Az Xperia XZ2 Premium magas ára és késői megjelenése ugyanakkor komoly kérdőjelet tesz az Xperia XZ3 Premium mellé. Ez utóbbi kora őszi debütálásának nem sok értelme lenne a jelenlegi helyzet fényében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.