Hirdetés

Szeptemberben jön, és így néz ki a Sony Xperia 5 II



|

Több hónapnyi pletyka és szivárgás után végre tényleg jön a kompakt Sony csúcsmobil, az Xperia 5 II szeptember 17-én debütál.

Hirdetés

Az elmúlt pár napban gombamód kezdtek el szaporodni a pletykák a Sony új kompakt csúcsmobiljáról, az Xperia 5 II-ről. Renderelt képek is nagy mennyiségben zúdultak kifelé a szivárogtatóktól. Azután pedig a Sony bejelentette, hogy szeptember 17-én új rendezvényt tart, és mivel #SonyXperia hashtaget mellékelt, így már nincs több kérdés: jön az Xperia 5 II. Ez alapvetően pont úgy viszi tovább az Xperia 5-öt, ahogy az Xperia 1 II az Xperia 1-et. 

Hirdetés

A hátlapi tripla kamerát gyakorlatilag egy az egyben az Xperia 1 II-ből emelik át, ami jó hír, hiszen remek konfiguráció, bár az automata módra a tesztek szerint ráférne némi finomhangolás, mert így inkább a profi, ráérős fotósoknak való, manuális móddal. Ezúttal is Zeiss T* lencsékre lehet számítani, lesz jackcsatlakozó, ám ToF szenzor nem. 

A 6,1 hüvelykes, full HD+ felbontású OLED-kijelző 21:9-es képarányt, 120 Hz-es képfrissítést és 240 Hz-es érintéses mintavételezést kap. A kijelző alá Snapdragon 865 chip kerül 8 GB RAM-mal és 128 GB bővíthető tárhellyel. A 158 x 68 x 8 milliméteres mobilba 4000 mAh-s akkut tesznek, a vételára várhatóan emelkedik az elődhöz képest, elérheti az 1000 eurót, így viszont már kisebb az esélye, hogy slágertermék lesz belőle. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.