Hirdetés

Szétcsúszna az LG V30?



|

Kiszivárogtak az LG korai tervei, amelyek alapján talán kicsúsztatható másodlagos kijelzőt kapna az LG V30.

Hirdetés

Az LG V10 és az LG V20 egyaránt remekül sikerült okostelefonok, de bankot egyik sem robbantott. A nagy jellegzetességük a másodlagos kijelző, közvetlenül a fő panel fölött. Ezen jelennek meg az értesítések, az appok ikonjai vagy más tartalmak. 

Hirdetés

Az Evan Blass által közzétett kiszivárgott anyagok alapján az LG V30 sokkal érdekesebb lehet. A Joan Projekt korai tervei azt ábrázolják, hogy az LG V30 szétcsúsztatható lenne. 

A másodlagos kijelzőt alulra helyezték, és onnan lehet kicsúsztatni, a főképernyő fölfelé tolásával. Ezután a második képernyőn appok ikonjai tűnnek fel, de elméletben lehetne itt a virtuális billentyűzet is, nagyobb teret hagyva az elsődleges megjelenítőn. Ebben az esetben egy BlackBerry Privet kapnánk, de virtuális billentyűzettel, másodlagos kijelzővel. 

Blass szerint nem egyértelmű, hogy az LG kitart-e a korai tervek mellett, és tényleg ilyen lesz-e az LG V30. A kiszivárgott anyagokat eleve régi tervekként jellemezte. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.