Hirdetés

Színátmenetes témákkal újít a Google billentyűzete



|

Az androidos Gboard billentyűzet sötét és világos színátmenetes témákkal frissített.

Hirdetés

A Google androidos billentyűzete még testre szabhatóbb lett. Azt már eddig is lehetővé tette, hogy a felhasználók módosítsák a kinézetét. Hamarosan azonban több mint 50 új téma érkezik a stabil verzióba, amelyek alapvetően a színátmenetes dizájnra koncentrálnak. Ezek az újítások az androidos bétában már most elérhetőek. 

Hirdetés

Mindez azt jelenti, hogy a világos és sötét színátmenetes témákat még nem használhatja mindenki, csak aki a Gboard aktuális béta verzióját futtatja. Ezt szerencsére nem csak Google Pixel okostelefonokra lehet telepíteni, ugyanakkor a visszajelzések szerint nem megy fel az összes androidos mobilra. 

Amint a frissítést beépíti a Google a stabil billentyűzetbe, a Gboard összes felhasználója megkapja a színátmenetes témákat, eszköztől függetlenül. 

Az XDA szerint 25 világos és 29 sötét színátmenetes téma van az új bétában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.