Hirdetés

Színes kijelzőkkel és 5K-támogatással támad a következő GoPro akciókamera



|

5K-támogatást, valamint színes előlapi kijelzőt is kap a GoPro HERO 9 Black, képek is vannak már a következő akciókameráról.

Hirdetés

Látott már szebb napokat a GoPro, amelyet egyre jobban szorongatnak a riválisok és klóntermékek, ráadásul a világjárvány sem éppen kedvezett az akciókamerákat gyártó cégnek. A jelek szerint most a vloggerek felé céloz a vállalat, ezzel pedig más közönségnek is kedvezne. Erre utal legalábbis, hogy a következő akciókamera elejére is színes kijelző kerül, így a vlogger láthatja a felvétel képét. A WinFuture már képeket is előásott a HERO 9 Blackről. 

Hirdetés

Ez lesz az első GoPro akciókamera színes előlapi kijelzővel. Nem túl naggyal, de azért némi előnézetet lehet majd látni, ez pont elég lehet, hogy például a YouTuberek megfontolják a használatát. 

Pletykáltak még 5G-támogatásról, továbbá arról, hogy az eddigi állványok tok nélkül is használhatóak lesznek. A GoPro irányváltása összességében nem meglepő, az elmúlt hónapok rákényszerítették arra a gyártót, hogy egyéb célközönségekre koncentráljon. Ezt jelzi az is, hogy nemrég engedélyezték az USB-s webkameraként való használatát az akciókameráiknak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.