Hirdetés

Színpompás AR-meglepetés hangol az Apple termékbemutatójára



|

Hamarosan kezdetét veszi a WWDC fejlesztői konferencia, amelyen az Apple új AR/VR-sisakja is színre léphet.

Hirdetés

A PC-s ipar nagyobb szereplői most épp sorra jelentik be az újdonságaikat a tajvani Computexen, a kiállítással azonban még nem érnek véget az izgalmak, hiszen június 5-én jön az Apple és a WWDC 2023 fejlesztői konferencia megnyitója, ahol az új almás operációs rendszerek mellett fizikai termékek leleplezésére is sor kerülhet.

A szivárogtatói várakozások alapján ez lehet az az esemény, ahol a cupertinóiak végre  megvillantják majd a Reality Pro néven emlegetett méregdrága AR/VR sisakjukat, most pedig egy újabb jel utalhat rá, hogy valóban így lesz.

Hirdetés

Az Apple ugyanis nemrég elérhetővé tette a WWDC 2023-at felvezető AR-objektumot, ami egy VR-lencsére hajazó, átlátszó logót ábrázol, benne a műsor dátumával. A színes easter egg megtekintéséhez az Apple hivatalos eseményeit listázó weboldalra kell navigálni, majd kiválasztani a "View invite in AR" feliratot. Fontos, hogy a lehetőség csak iPhone-on és iPaden, azokon belül pedig csupán a Safari böngészővel bukkan fel.

Az efféle AR-objektumok megosztása évek óta hagyomány a cégnél, az iPhone 14-szériát leleplező szeptemberi eseményt például egy hegyi tóra ablakot nyitó emblémával harangozták be. S ha már az iPhone-oknál tartunk, a WWDC 2023 a mobilos fronton is izgalmas lehet, az itt bemutatásra kerülő iOS 17 operációs rendszer ugyanis a pletykák szerint számos újdonságot tartogat a felhasználóknak.

A június 5-én esedékes WWDC 2023 Keynote magyar idő szerint 19 órakor veszi kezdetét, az esemény újdonságairól pedig természetesen mi is beszámolunk majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.