Hirdetés

Szinte biztosan új külsővel jön a Xiaomi Mi Mix 3



|

Kiugró szelfikamera és keret nélküli kijelző jellemezheti a Xiaomi újdonságát.

Hirdetés

Egyre szaporodnak a szivárgások a Xiaomi Mi Mix 3 okostelefonjáról. Ezek alapján gyakorlatilag biztosra vehetjük, hogy új külsővel frissít a készülék. A Xiaomi egységes, keret nélküli kijelzőt akar, ezúttal már alsó keret sem lesz. 

Hirdetés

Ezt erősítik meg a legutóbb kiszivárgott képek is. A keret nélküliség persze ezúttal is vékony kávát jelent, hiszen valaminek még lennie kell a széleken. Az előlapi kamera viszont ide már nem fér. A gyártó a hírek szerint a házból kiugró szelfikamerával oldaná meg a helyzetet, éppen úgy, mint a Vivo a NEX esetében. 

A hátlapra dupla kamera kerül, az ujjlenyomat-olvasó pedig szintén itt kap helyet. A képeken egyelőre MIUI 9 kezelőfelület látható, de minden bizonnyal a szeptemberi megjelenésre már MIUI 10 szoftvert kap a készülék. 

Hivatalosan természetesen nem erősítette meg a Xiaomi a Mi Mix 3 létezését, de az eszköz bemutatójára idén szeptemberben számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.