Hirdetés

Szinte fillérekért hozott csúcstechnológiákat a Realme X okostelefon



|

220 dollárnak megfelelő összegért 6,5 hüvelykes AMOLED kijelző, 48 megapixeles kamera, felugró szelfikamera és gyorstöltés is jár.

Hirdetés

A kínai mobilgyártók az utóbbi időben előszeretettel használnak egy másodlagos márkanevet is, amin keresztül az ártakarékos megoldásaikat kínálják. A Huaweinek ott a Honor, a Xiaominak a Redmi, az Oppo pedig a Realme márkával van jelen ezen a részpiacon. Most pedig bemutatkozott a Realme X, ami egy prémium funkciókat kínáló okostelefon, olcsón. 

Hirdetés

A 6,5 hüvelykes, full HD+ felbontású AMOLED kijelző alatt a középkategória ékkövét jelentő Snapdragon 710-es lapka található, 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel. A felugró szelfikamera 16 megapixeles, az ujjlenyomat-olvasót a képernyőbe építették, a hátlapi dupla kameránál egy 5 megapixeles mélységérzékelős szenzor segíti a 48 megapixeles fő kamerát. 

Mindezért csak 220 dollárnak megfelelő összeget kér a Realme, 10 és 40 extra dollárért azonban már 6 / 64 és 8 / 128 GB-os modell jár. 

Ezek az árak persze csak a kínai piacon érvényesek, szinte kizárt, hogy Európában is ilyen kedvezőek lesznek, ha egyáltalán eljut ide a készülék. Az viszont nagyon érdekes, hogy míg a nagy gyártóknál komoly összegeket kérnek el némi plusz tárhelyért, addig itt ez is szinte fillérekbe kerül, nem csak a modern technológiát adja olcsón a Realme. 

A 3765 mAh-s akku egyébként az Oppo VOOC Flash Charge 3.0-t támogatva 30 perc alatt feltölti az akkut 55 százalékra. A képernyőt Gorilla Glass 5-tel borították, a kamera pedig Sony IMX586-os szenzort használ. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.