Hirdetés

Szinte minden kiderült az Apple iPhone 12 mobilokról



|

Gyorsabb Face ID-t, jobb zoomot és hosszabb üzemidőt garantálnak majd az Apple iPhone 12 okostelefonjai.

Hirdetés

Max Weinbach egy igen megbízható szivárogtató, és másfél nappal az iPhone 12 mobilok bemutatója előtt majdnem mindent megtudott az új Apple okostelefonokról. Az információk nagy részét a Weibón már pénteken megszellőztették. Ezek alapján úgy néz ki, hogy a képernyőbe lógó szenzorsáv csak az iPhone 12 mininél lesz kisebb,  ugyanakkor mind a négy modell gyorsabb Face ID-t kap. Weinbach azt is tudni véli, hogy mind a négy iPhone 12 sokkal jobb digitális zoomra lesz képes szoftveres újításoknak köszönhetően, a Pro és a Pro Max verziók pedig fejlettebb optikai zoomot is kapnak. 

Hirdetés

A Pro modelleken elvileg az ultraszéles kamerával makró módban is lehet majd közelről fotózni, és kevés fény mellett is sokkal jobbnak ígérkezik most ez a kamera. Az üzemidőről azt derítették ki, hogy míg az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max 1-1 extra órával többet bírnak az elődökhöz képest, addig az iPhone 12 mini üzemideje jóval rosszabb lesz, mint az iPhone 11 modellé (az 5,4 hüvelykes minibe egyszerűen nem fér rendes méretű akku). Videók terén elvileg a 4K@240fps is támogatott lehet felvételkor.

Az iPhone 12 mobilok az Apple holnap kora esti eseményén debütálnak, amiről természetesen mi is beszámolunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.