Hirdetés

Szinte minden kiszivárgott a Google Pixel 3 XL-ről



|

Élőképek és kamerás minták is vannak, vezeték nélkül tölt majd a csúcskészülék, amelynek a kijelzőjébe hatalmas szenzorsáv lóg be.

Hirdetés

A Google elvileg október 4-én mutatja be a legújabb hardvereit, amelyek között ott lesz az abszolút csúcsot képviselő Pixel 3 XL zászlóshajó is. Az óriás azonban nem tudja titokban tartani a részleteket. 

Hirdetés

A Pixel 3 XL-ről már számos képet és videót láttunk, most pedig az orosz Rozetked weboldal gyakorlatilag mindent közzétett róla. Élőképeken látható az okostelefon minden egyes oldaláról, illetve kamerás mintaképek tömegeit is közzétette az oldal. Még egy rövid videó is akad, amely szerint már a vezeték nélküli töltés is támogatott. 

A csúcskészülék 2960 x 1440-es kijelzőt kap, amelybe vaskos szenzorsáv lóg be. Alatta Snapdragon 845-ös chip kap majd helyet. A hátlapon csak egy kamera van, de a jelek szerint ennek a minősége kiemelkedően jó lesz. Jackcsatlakozó ezúttal sincs, de a dobozban van USB-C-s adapter. 

Valószínűleg nem átverésről van szó, ugyanis a Rozetked anno az iPhone 6 bemutatója előtt is hiteles videót tett közzé, illetve további képek is akadnak már, más forrásokból. 

Időközben ráadásul valaki Ukrajnában rátette a kezét néhány Pixel 3 XL-re (feltételezhetően lopott készülékekről van szó), és ezeket egyenként 2000 dollárért árulja

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.