Hirdetés

Szinte minden kiszivárgott a Samsung Galaxy Watch Active 2-ről



|

A renderelt sajtófotók mellett a teljes specifikációk listája is előkerült.

Hirdetés

Továbbra is minden jel arra utal, hogy a Samsung a Galaxy Note 10 mellett mutatná be a legújabb okosóráját, a Galaxy Watch Active 2-t. A kiszivárgott, renderelt sajtófotók ugyanakkor azt jelzik, hogy talán már augusztus 5-én lerántja a leplet erről a gyártó. 

Hirdetés

Az Evan Blass által közzétett képek mellett további információk is akadnak a viselhető eszközről. Úgy néz ki, hogy a Galaxy Watch Active 2 40 és 44 milliméteres méretekben jön, 1,2 és 1,4 hüvelykes képernyőkkel. Mindkettő Super AMOLED lesz, Gorilla Glass DX+ védőüveggel. 

Az okosórák 31 és 36 grammosak lesznek, alumínium vagy rozsdamentes acél házzal, és megfelelnek a MIL-STD 810G szabványnak is. 

Bár a számlap körüli, forgatható gyűrű nem tér vissza, a Samsung érintésérzékennyé teszi a számlap körüli területet, hogy könnyebb legyen navigálni a kezelőfelületen, és ne az érintőkijelzőt kelljen mindenhez használni. Az órába Exynos 9110 SoC és 768 MB RAM kerülhet, 4 GB tárhellyel.

Az LTE-képes modell 1,5 GB RAM-ot kap. Verziótól függően az akku 247 vagy 340 mAh-s, az EKG és az elesést érzékelő funkció elvileg egyaránt támogatott lesz. A Bluetooth 5.0 miatt kevésbé kell attól tartani, hogy az eszköz elveszítené a kapcsolatot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.