Hirdetés

Szinte mindent tudni arról, mit kínál a Samsung Galaxy Watch5-széria



|

Jóval a rajt előtt megcsodálhatjuk a Samsung új okosóráit, a Galaxy Watch5-öt és a Watch5 Prót.

Hirdetés

A várakozások szerint a Samsung a jövő hónapban tartja meg a szokásos nyári Unpacked-eseményét, ahol valószínűleg a hajtogatós Z Fold4 és Z Flip4 mobilok, valamint a Galaxy Buds vezeték nélküli fülesek és a Galaxy Watch okosórák legújabb generációját is prezentálni fogják a nagyközönség előtt.

Ami viszont a Galaxy Watch5-soroztatot illeti, a dizájn kapcsán már nem lesznek nagy meglepetések, miután nemrég erősen hivatalosnak tűnő GIF-ek bukkantak fel a két kiadásban érkező okosóráról.

Hirdetés

Az anyagok forrása a közismert szivárogtatónak számító Evan Blass, aki az indiai 91Mobileson keresztül osztotta meg az idő előtti betekintést.

Kezdjük a drágább Samsung Galaxy Watch5 Próval, amely az előző évi Watch4 Classichoz áll a legközelebb. A hagyományosabb dizájnt követő modell állítólag a színfalak mögött Project X néven fut, és fekete vagy titán színben érkezik, LTE-s és bluetoothos kiadásokban.

A belépő szintet ezúttal a Galaxy Watch5 képviseli, amelyre Blass szerint leginkább a beszántott Watch Active-vonal szellemi utódjaként érdemes gondolnunk, tehát a Samsung leginkább sportoláshoz és aktivitásmérő célszerszámnak szánja. Ebből állítólag két méret, valamint a bluetoothos és LTE-s kiadások közül választhatunk, és több színben (eddig a fekete, a fehér és a kék tűnik biztosnak) áll majd rendelkezésre, mint a Pro-variáns.

Mindkét óra a Google-féle wearOS 3.5-öt futtatja majd, amelyre a Samsung a saját, One UI Watch 4.5-ös kelőfelületét húzza fel. A 91Mobiles oldalán további színekben is megtekinthetők az órák 3D-s, forgó renderei.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.