Hirdetés

Szivárogtatók szerint új belépőszintű mobillal is készül a Sony



|

Az új iPhone SE-hez hasonlóan az elődjéhez hasonló külsővel és új belsővel érkezhet a Sony Xperia Ace 3.

Hirdetés

Ugyan a Sony termékei általában inkább a felső kategóriába tartoznak, és nem annyira a szuper ár-érték arányukról híresek, de szerencsére a csúcskategóriás telefonjuk mellett úgy tűnik, idén is készülnek kevésbé költséges, középkategóriás megoldással is.

Az utóbbit kiszivárogtató OneLeaks viszont nem csak erről, hanem az állításuk szerint készülő belépőszintű mobilról, a Sony Xperia Ace 3-ról is kiszivárogtatták, hogyan néz ki, és mit fog tudni. A szivárogtatók szerint a Sony némileg az iPhone SE útját követik, és egy bejáratott külsőt töltenek meg frissebb alkatrészekkel. 

Hirdetés

A Sony ugyanis 2021 májusában adta ki - igaz, kizárólag Japánban - az Xperia Ace II-es mobilját, ami a külsejét tekintve nagyon hasonlít azokra a renderelt képekre, amiket a szivárogtatók készítettek a készülő Ace 3-ról - ezeket egyébként például a kiegészítő-gyártóknak eljuttatott modellekre és korai tervrajzokra alapozták. A megszerzett információik szerint egyébként az elődjéhez hasonlóan az Ace 3 igy egy 5,5 hüvelykes kijelzőt kap majd, amin egy vízcseppalakú képernyőkivágásban kap helyet az előlapi kamera. Hogy ez mekkora felbontású lesz, azt még nem tudjuk, de a hátlapi szenzorról azt állítják a szivárogtatók, hogy 13 megapixeles.

Zollege weboldalon megjelent, meg nem erősített specifikációk szerint a mobil teljesítményét a SM8350-es Snapdragon 888 processzor és 6 GB RAM szolgáltatja majd, amihez 128, vagy 256 GB belső tárhely lesz választható. A site állítása szerint a júniusban megjelenő mobilban egy 4500 mAh-s akkumulátor kap majd helyet, amit USB-C csatlakozón keresztül tölthetünk majd.

Elmondásuk szerint egyébként az aktuális trendeknek megfelelően a Sony Xperia Ace 3 is 5G-képes lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.