Hirdetés

Szó szerint elég csak belepattanni a Nike legújabb cipőjébe



|

Egy ilyen lépőt talán Marty McFly sem utasított volna vissza.

Hirdetés

Február elsején jelentette be a Nike új, GO FlyEase névre hallgató cipőjét, mellyel mintha csak a Vissza a jövőbéből ismert, pár éve szintén legyártott, önbefűzős Air MAG-jükre húznának lapot - ami persze nem igaz.

Az elgondolás csak nagy vonalakban ugyanaz, a kivitelezés eléggé más: a fűző nélküli GO FlyEase-be elvileg azért olyan irtó könnyű beleugrani, mert van egy speciális feszítőszalag az oldalán, tehát se lehajolni, se leülni, meg úgy általában megerőltetnünk sem kell magunkat a fel- és levételhez.

Hirdetés

Az innováció természetesen mozgássérültek számára jár ténylegesen praktikus előnyökkel, elvégre a FlyEase széria eredetileg nekik lett megálmodva - csak korábban többek közt még körbefutó cipzárral.

Nem kell a képzeletünkre hagyatkozni a technikát illetően, a cipőgyártó már meg is mutatta, hogy működik ez a gyakorlatban:

Egyelőre csak bizonyos országokban, ott is Nike-tagsággal rendelkezők számára lesz elérhető a GO FlyEase, méghozzá február 15-től, 120 dolláros áron, de még idén szélesebb körben is piacra tervezik dobni a modellt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.