Hirdetés

Szó szerint pörgethetjük a zenét YouTube Musicban



|

Már az albumborítót simogatva is lehet váltani a dalok között a YouTube Music streamingszolgáltatásban.

Hirdetés

Ismerős funkcióval újított a YouTube Music: az éppen lejátszás alatt lévő számok felületén már elég az albumborítót simogatni a dalok közötti váltáshoz. Egyelőre még nem mindenkinél használható a funkció, amelynek főleg azok örülnek majd, akik a Google Play Zenéről vagy a Spotifyról váltanának. Sokakat meglepett ez a mostani újítás, méghozzá azért, mert úgy gondolták, erre már eleve képes volt a YouTube Music (a legtöbb riválisában van ilyen funkció). 

Hirdetés

Egyelőre csak korlátozott módon indították el a frissítést, amely elérhetővé teszi a változtatást. Sokaknál még nem működik, és szerveroldali módosításról lehet szó, ugyanis a legfrissebb YouTube Music app sem garancia a meglétére.

 

A tapasztalatok szerint sajnos nagyon sok idő, mire az ilyen újítások mindenkihez eljutnak, emiatt a nem túl egységes appkép miatt pedig türelmesnek kell lenni, hogy használhassuk az aktuális új funkciókat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.