Hirdetés

Szoftveresen reszelt a Pixel 2 XL kijelzőjén a Google



|

A novemberi biztonsági frissítés után már szaturált módot is tud a sokat kritizált kijelző.

Hirdetés

A Google kiadta a legújabb havi biztonsági frissítést a Pixel és a Nexus készülékeihez. Ezúttal a Pixel 2 XL eszközök tulajdonosai külön örülhetnek, ugyanis a sokat kritizált kijelző már nem lesz olyan fakó, hála az új szaturált módnak. 

Hirdetés

A Google eredetileg színhű képernyőt szeretett volna, a visszajelzések szerint azonban az eredmény inkább élettelen és fakó lett. Immáron azonban két lépcsőben lehet emelni a szaturáltság mértékét az OLED-panelen. 

A tesztek szerint az új mód valóban több színt és életet ad a képernyőnek. 

A Google ezzel egyszerre csökkentette a kijelző maximális fényerejét, továbbá a navigációs sáv működésén is módosított. Ez utóbbinak a gombjai egy bizonyos idő után - tétlenség esetén - elhalványulnak. A változtatások célja, hogy megelőzzék a képernyő beégését, ami ebben az árkategóriában nem elfogadható. Sajnos sokan már egy hét átlagos használat után arra panaszkodtak, hogy a kijelzőbe égtek a navigációs gombok. 

A Google a klikkelős zajt is orvosolta, bár ez nem minden modellt érintett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.