Hirdetés

Szörnyen rosszul startolt a Twitter új Fleets funkciója



|

A többi közösségi platform után már a Twitternek is van olyan funkciója, hogy 24 óra után eltünteti a bejegyzéseket. A gond csak az, hogy azok mégsem tűnnek el.

Hirdetés

Valamiért nagy sláger lett az eltűnős, mindössze 24 órán át elérhető történetekből. Vannak már ilyenek a Snapchaten, az Instagramon és a Facebookon egy ideje, a Twitter pedig úgy érezte, hogy kimaradt ebből az egészből. Ezért több hónapig tesztelte az új Fleets funkcióját, ami lényegében ugyanaz, mint a többi platform megoldása: 24 óra után eltűnnek a bejegyzések. Kevesebb mint egy hete úgy döntöttek, el is indítják ezt az újítást. 

Hirdetés

Ennyi tesztelés után azt gondolhattuk volna, hogy minden rendben megy majd, sajnos azonban a start után két nappal máris arról döntött a Twitter, hogy visszafogja a funkció kiadásának ütemét. Az egyik gond, hogy a mobilos app belassult vagy összeomlott, a másik, hogy 24 óra után mégsem tűntek el az ideiglenes bejegyzések, később ugyanúgy meg lehetett azokat nézni vagy letölteni. 

A találgatások szerint a Twitter 30 napra is eltárolhatja a tartalmakat biztonsági okokból, és felhasználhatják azokat bizonyítékként, ha törvénysértés gyanúja merül fel. A tényleges láthatóság kapcsán akadhatott össze valami, ezt igyekeznek mielőbb javítani, hogy 24 óra után a nyilvánosság elől tényleg eltűnjön egy adott bejegyzés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.