Hirdetés

Szuper új funkciókkal bővül a Google Docs



|

Mostantól sokkal hatékonyabban lehet dolgozni a Google dokumentumkezelőjével.

Hirdetés

Alapos ráncfelvarráson esett át a Google Docs, melynek segítségével a cég a felhasználói produktivitásának növelése mellett azt szeretné elérni, hogy jobb kapcsolat legyen az alkalmazásaik között.

A programcsomag különböző alkalmazásai mostantól jobban működnek együtt, amivel a cég azt szeretné elérni, hogy a felhasználóinak ne kelljen egy munkafolyamatban több, olykor rivális alkalmazást használnia, mint például a Zoom vagy a Slack.

Hirdetés

A Google Docs mostantól rendelkezik egy gombbal, mely segítségével pillanatok alatt tudunk a Meet alkalmazásban konferenciákat indítani, sőt, szintén ugyanitt az éppen szerkesztett dokumentumot is megoszthatjuk anélkül, hogy a képernyőmegosztással kellene bajlódnunk.

További hasznos újdonság a Smart Chips, mely segítségével (hasonlóan ahhoz, mikor embereket tagelünk a @ használatával) egyéb dokumentumokat, kontaktokat vagy konferenciahívásokat tudunk behivatkozni a munkamenetbe. Ugyan a funkció egyelőre csak a Google Docs-ban elérhető, a fejlesztők azt ígérték, hogy a következő hónapokban a Sheets is frissülni fog vele.

Ha eddig az oldalankénti tördelés okozott valakinek fejfájást, ezzel sem lesz több gondja. Mostantól a szövegek jelentősen gördülékenyebbek lesznek a folyamatos megjelenítésnek köszönhetően. 

Végül, de nem utolsósorban a legfontosabb újdonság: mostantól lehetőségünk van a bekezdéseket kommenteken túl emojival is véleményezni. Végre!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.