Hirdetés

Szuperlassítással újítanak a Huawei P20-as zászlóshajók



|

Ehhez a funkcióhoz 128 GB tárhely jár a P20 és a P20 Pro modelleknél is.

Hirdetés

Bár a Huawei P20-as okostelefonok csak március 27-én mutatkoznak be, igazából már majdnem mindent tudunk róluk. Most egy újabb morzsa derült ki: a Huawei a Sonyt és a Samsungot követve bemutatja a szuperlassítást. 

Hirdetés

Egyelőre nagy kérdés, hogy a Huawei képes lesz-e olyan szinten felzárkózni, hogy a Sony Xperia XZ2-höz hasonlóan 1080p-s felbontásban garantálja a 960 fps-sel történő videofelvétel lehetőségét. Elvégre ehhez olyan dedikált kameraszenzor kell, amely saját memóriával rendelkezik a döbbenetes mennyiségű képkocka buffereléséhez. 

A Huawei Mate 10-ből kiindulva nem kell majd félteni a P20 és a P20 Pro modelleket, azok szinte biztosan a legjobbak között lesznek fotózás és videózás terén is. 

A szuperlassított videókhoz pedig bőven akad majd tárhely is. Roland Quandt információi szerint a 679 euróba kerülő, 5,8 hüvelykes P20 4 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet ad majd, míg a 6,1 hüvelykes, 899 euróba kerülő P20 Pro 6 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet kínál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.