Hirdetés

Szuperolcsó és bivalyerős az új Redmi K30 Ultra



|

Nem igazán lehet panasz a hardverre, a most bemutatkozott Redmi K30 Ultra mindent tud, alacsony áron.

Hirdetés

A Xiaomi tegnap tartotta a tizedik születésnapját ünneplő nagy bemutatósorozatát, amelyen a várva-várt Xiaomi Mi 10 Ultra és egy átlátszó TV mellett a sokat pletykált Redmi K30 Ultra is megmutatta magát. A Redmi K30 Ultra a K30, K30 Pro, K30 Pro Zoom, K30 Racing és K30i folytatásaként érkezett meg, a többivel ellentétben MediaTek Dimensity 1000 Plus csúcslapkával. Ez a 7 nm-es csúcslapka méltó riválisa a Snapdragon 865-nek, és persze 5G-képes is. 

Hirdetés

A Redmi K30 Ultrába egy 6,67 hüvelykes, full HD+ felbontású, 120 HZ-es Samsung AMOLED-panelt építettek, 1200 nit maximum fényerővel, HDR10+-támogatással. Három konfiguráció van, a maximumot 8 GB RAM és 512 GB tárhely jelenti. A hűtést gőzkamra segíti, ami akár 10 Ceslius-fokos előnyt is jelenthet. 

A 64 megapixeles fő Sony szenzort egy 13 megapixeles ultraszéles, egy 5 megapixeles telefotós és egy portékamera segítik. Előre egy felugró kialakítású, 20 megapixeles modul jutott, belül pedig egy 33 wattos gyorstöltést támogató, 4500 mAh-s akku van, Quick Charge 4+-támogatással. A WiFi 6 és a Bluetooth 5.1 mellett sztereó hangszórók, Hi-Res audio, aptX HD, infraport, NFC, MIUI 12 és beágyazott ujjlenyomat-olvasó jellemzi a mobilt, ami Kínában már 85 000 forintnak megfelelő összegért vihető. Azt nem tudjuk, hogy Európába mikor és melyik (Xiaomi/Redmi/Poco) márkanév alatt jön, de ennél biztosan jóval többe kerül majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.