Hirdetés

Szupervékony lesz a Samsung Galaxy S10+



|

Az elmúlt évek legvékonyabb zászlóshajóival készül a Samsung, amely a hírek szerint következő-generációs memóriát épít a Galaxy S10 szériába.

Hirdetés

Egy időben minden gyártó azért versenyzett, hogy a mezőny leglaposabb okostelefonjait dobhassa piacra. 2015 óta azonban a készülékek szépen lassan vastagabbak lettek: több alkatrészt és nagyobb akkumulátorokat rejtenek magukban. A Samsung a Galaxy S10 szériával azonban ismét a laposabb irányba indulhat el. 

Hirdetés

Steve Hemmerstoffer forrásai szerint a Galaxy S10+ a Samsung legvékonyabb zászlóshajója lesz az elmúlt éveket tekintve. Konkrétan 7,79 milliméterrel számolhatunk. A Galaxy S10 és a Galaxy S10 E vagy Lite 7,85 és 7,94 milliméter vastag lesz. 

Összehasonlításképp: ennél csak 5 Samsung mobil volt laposabb. A Galaxy S6 (6,8 milliméter), a Galaxy S6 edge+ (6,9 milliméter), a Galaxy S6 edge (7 milliméter), a Galaxy Note 5 (7,6 milliméter) és a Galaxy S7 edge (7,7 milliméter). 

A Samsung annak ellenére hozza majd össze ezt a bravúrt, hogy a Galaxy S10+ egy 4000 mAh-s akkut rejt majd magában, illetve tripla hátlapi kamerát. A korábbi, laposabb modellekben kisebb akku és csak egy kamera volt. 

A jelentések szerint a Samsung az új zászlóshajóknál vezeti be az LPDDR5-ös következő-generációs memóriát is, ami másfélszeres teljesítménynövekedést ígér. Elsősorban 4K-s videók felvételénél és lejátszásánál lesz érezhető ez, illetve a mesterséges intelligenciára építő funkcióknál, az 5G-nél és az üzemidőnél (ez utóbbi hosszabbodik). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.