Hirdetés

Taika Waititi is elégedetlen az Apple MacBookok billentyűzetével



|

Az Oscar-gálán szólt be az Apple-nek a közkedvelt Taika Waititi: szerinte ideje megjavítani a MacBookok billentyűzetét.

Hirdetés

Az első Oscar-győzelme után Taika Waititi is beszélt néhány újságíróval, és megosztott néhány dolgot, ami egy ideje már nyomja a lelkét. Megkérdezték tőle például, hogy az íróknak mit kellene követelniük a producerektől a következő megbeszéléseken, majd Waititi komoly kritikát zúdított az Apple nyakába. Őt ugyanis elképesztően zavarja a MacBookok billentyűzete, amelyet híresen sokat kritizáltak az elmúlt években. 

Hirdetés

Szerinte ezeken lehetetlen írni, egyre csak rosszabbak, és már inkább PC-t használna, mert ott sokkal jobbak a billentyűzetek. Úgy érzi, a MacBook billentyűzete borzalmas.

Azt egyelőre senki sem tudja, hogy Waititi az Apple új, 16 hüvelykes MacBook Pro laptopját használja-e, ami már leváltotta a megbízhatatlan pillangó mechanikás billentyűzetet. Az újon a szakértők szerint sokkal kényelmesebb gépelni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.