Hirdetés

Támogatott lesz a 4K felbontás a YouTube TV-n is



|

A YouTube bejelentette, hogy több prémium funkcióval fogja ellátni felhőalapú tv streaming-szolgáltatását a jobb felhasználói élmény érdekében.

Hirdetés

A YouTube TV egy 2017 óta létező, élő televízióadást közvetítő szolgáltatás, amely olyan csatornákkal áll szerződésben, mint a CBS, ABC, Comedy Central. A Google óriásának az a nagy előnye, hogy nagyobb a kínálata, mint a riválisoknak.

Jelenleg a Youtube TV alap tervében 6 különböző felhasználó lehet benn egy csomagban, és szimultán hárman használhatják egyszerre. A cég azonban azt nyilatkozta, hogy a 4K hozzáadása megváltoztathatja ezt. Valószínűleg hasonló elven fog működni, mint a Netflix prémium csomagja, annyi különbséggel, hogy míg utóbbin korlátozott számú párhuzamos streaming van a legdrágább csomagban is, addig előzőnél korlátlan lesz. 

Hirdetés

Ez mind nagyon szép és jó, de itt jön a csavar: a YouTube nem osztott meg semmilyen információt arról, hogy mindez körülbelül mennyibe fog kerülni, illetve hogy pontosan mikor lesz elérhető az új funkció. Lehetséges, hogy azt a megoldást fogják választani, amit a Hulu alkalmaz. A konkurens a korlátlan számú párhuzamos streaming után 10 dollárt számol fel az előfizetőinek.

Ezek az újdonságok nagyon kecsegtetően hangzanak, de kulcsfontosságú lesz az árazás. A YouTube TV önmagában 65 dollár havonta, ugyanannyi, mint a Hulu with Live TV, de mindkettő elég drága lehet, ha valaki plusz tartalmakat szeretne vásárolni rájuk.

Kis hazánkban még a felsorolt felhőalapú tévészolgáltatások közül egyik sem érhető el, de más megoldásokat már használhatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.