Hirdetés

Tánccal ünneplik a Boston Dynamics robotjai a cég legújabb sikerét



|

A Spot gépek a BTS IONIQ: I'm On It című dalára adtak elő egy csoportos koreográfiát.

Hirdetés

A Boston Dynamics robotok számára nem újdonság a tánc, de ezidáig nem láthattunk még így együtt mozogni hét Spot gépet. A vállalat az előadással a Hyundai partnerkapcsolat megszületését ünnepelte - a koreai óriásvállalat 880 millió dollárért vásárolta meg a SoftBanktól a robotikai cég 80%-át, és vált ezzel többségi tulajdonossá.

A Hyundai tavaly november óta tárgyalt már a SoftBankkal, a teljes felvásárlás helyett viszont sikerült mindkét fél számára kedvező lehetőséget találni, így a bostoni cég már a Hyundai Motor Group égisze alá tartozik, de valamennyi befolyása a SoftBanknak is maradt.

Hirdetés

A Hyundai korábban egy promóciós kampányban már dolgozott együtt a világ egyik legnépszerűbb K-pop zenekarával, a BTS-sel, illetve a csapat tagjai köszöntötték a cégcsoportban a Boston Dynamicsot.

A robotgyártó cég pedig a Spot robotok táncával ünnepelt, amely videóban az IONIQ: I'm On It című dalára mozognak a gépek.

Ezek után kíváncsian várjuk, hogy milyen projektek fognak születni a Hyundai és a Boston Dynamics együttműködéséből. A zenés-táncos videó kétségtelenül erős kezdés volt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.