Hirdetés

Tavasszal érkezhet a Lenovo új gamer telefonja



|

A Lenovo elkezdte promózni a következő, kimondottan játékosoknak szánt készülékét.

Hirdetés

A Lenovo a minap a kínai Weibo közösségi oldalon közölt egy teasert a következő, erősnek ígérkező telefonjáról. A kép önmagában csak annyit árul el, hogy a hűtési rendszer áll a központban, illetve hogy a telefon része lesz a Lenovo Legion vonalának.

A posztban a Lenovo igazgatója, Chen Jin azt írta, hogy egy igazi sokoldalú készülékre számíthatunk, és semmi sem fogja megakadályozni abban, hogy tökéletes játékélményt nyújtson a használójának. Azt is hozzátette, hogy a megjelenés tervezett ideje 2021 tavasza.

Hirdetés

Arra számíthatunk, hogy a készülék nem más, mint a Lenovo Legion Pro 2 (az előző évben befutott Lenovo Legion Pro utódja), egy Snapdragon 888-as processzorral, 16 GB RAM-mal és aktív hűtéssel felszerelve (ez lehet egy beépített vagy akár külső ventilátor is).

Ha a Legion Pro az irány, akkor a trónörökösnek mindenképpen egy legalább 5000mAh-s teljesítményű akkumulátorral és egy 144Hz-s képfrissítésre képes AMOLED kijelzővel kellene érkeznie. Számos rivális jön a szezonban, köztük az ASUS ROG Phone 5-tel és a Nubia RedMagic 6-tal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.