Hirdetés

Tavasszal jön az Apple legolcsóbb iPadje



|

10,5 hüvelykes kijelzőt kap az új és olcsó iPad táblagép, de sajnos igen sovány, 64 GB-os tárhellyet kapunk csak vele. Jövő tavasszal érkezik.

Hirdetés

Kínai források szerint közeledik az Apple legolcsóbb iPad táblagépének a frissített változata. A jelenleg kapható verzió 10,2 hüvelykes képernyőt és elavult, 32 GB-os tárhelyet kínál.

A frissített modell valamikor jövő tavasszal érkezik majd, és állítólag 10,5 hüvelykes képernyővel, valamint 64 GB-os tárhellyel lehet majd hazavinni. A 64 GB tárhely még mindig elég lehangoló lesz 2021-ben, de tény, hogy így is dupláz ebben a kategóriában, tehát mindenképpen fejlődést jelent.

Hirdetés

Az iPad 9 érkezéséről annyit tudni, hogy valamikor tavasszal jön, LED-képernyővel, és megtartja a régi dizájnt, valamint a Touch ID-t, de a ház még könnyebb és vékonyabb lesz. Belülre az iPhone 11-ből ismerős A13 Bionic chip kerül majd, 4 GB RAM-mal. 

USB-C azonban nem lesz, mint a többi iPaden, itt megtartják a Lightning csatlakozót, kissé zavarossá téve a táblagépek kínálatát portok terén. 

A jelenlegi legolcsóbb iPad ezüst, szürke és arany árnyalatokban kapható, az indulóára 134 990 forint a WiFi-s modellnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.