Hirdetés

Távozik a Dell egyik kulcsembere



|

Frank Azor nagy meglepetésre távozik a Delltől, és így az Alienware-közösségtől is. A jövőben a játékiparra koncentrál.

Hirdetés

Frank Azor nemrég fontos tweeteket osztott meg, olyanokat, amelyek sokkolták az Alienware és a Dell rajongóit. Frank Azor, aki az Alienware társalapítója, valamint jelenleg az Alienware és az XPS részlegek igazgatója, július 3-án távozik a Delltől. 

Hirdetés

A rajongóknak az Alienware Arenán keresztül küldött egy levelet, amelyben beszél a munkásságáról és a tapasztalatairól, valamint egy új kihívásról. Azt ugyan nem részletezte, hogy hol folytatja, de annyit elárult, hogy segít még nagyobbá tenni a játékipart.

Jelenleg senki sem tudja, hogy új céget indít, az e-sportok világában folytatja vagy esetleg a Dell egyik riválisához igazolt. 

Azor igen hosszú pályafutást mondhat a magáénak az amerikai gyártónál, és segített abban, hogy a cég több mint 3 milliárdos bevételt szerezzen az XPS, Alienware és G szériás eszközökből. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.