Hirdetés

Kihúzható kijelzős mobilt talált ki a TCL



|

A szivárgások szerint a TCL összerakott egy kihúzható kijelzős koncepciót. Lehet, hogy mégsem a hajtogatás lesz a trend?

Hirdetés

Eredetileg a TCL is ott lett volna az MWC-n, ha a koronavírus miatti hiányzások végül nem kényszerítik a show lemondására a szervezőket. A cég a rendezvényen egy olyan koncepciót is meg akart mutatni, amelynek kihúzhatós kijelzője van, vagyis a TCL nem hajtogatna, mint a Samsung, a Motorola vagy a Huawei. Az új koncepcióról szivárogtak ki most az első képek, de azt egyelőre senki sem tudja, hogyan is működne pontosan egy ilyen okostelefon. 

Hirdetés

A legtöbben arra tippelnek, hogy feltekeredik vagy az egyik fél a másikra csúszik, az viszont jó kérdés, hogy egy ilyen kivitel mennyire lehet tartós, és mennyire gyűrődne - pont ezekkel van baj a jelenlegi összehajtható megoldásoknál is. A hivatalos, renderelt anyagokon persze nem látszanak az effajta gyűrődések, így most minden szakértő szomorú, hogy nem nézheti meg az ötletet élőben az MWC-n. 

Az elmúlt évek egyik legérdekesebb ötletéről van persze szó, de legalább olyan, ha nem komolyabb nehézségeket kell majd megoldania a TCL-nek, mint amikkel a többi gyártó szembenézett az összehajtható okostelefonok világában. Ha sikerül, egy ilyen termékkel világszinten is befuthat a gyártó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.