Hirdetés

Te el tudnád költeni Elon Musk teljes vagyonát fél perc alatt?



|

Egy új játékban kipróbálhatod, neked sikerülne-e elszórni 170 milliárd dollárt, ha 30 másodperced volna erre.

Hirdetés

Elon Musk a világ egyik leggazdagabb embere, a Bloomberg Billionaires Index listáján idén már első helyezett is volt, de jelenleg "csak" a harmadik az Amazon-főnök Jeff Bezos és az LVMH cégbirodalom vezetője, Bernard Arnault mögött. Musknak azért nincs oka panaszra - a Tesla és a SpaceX első embere nagyjából 166 milliárdos vagyonnal rendelkezik, ami akkora összeg, hogy még felesleges dolgokra elszórni sem lenne könnyű feladat. Ezt viszont már kipróbálhatjuk egy jópofa minijátékban.

Hirdetés

A brit LeasingOptions autók bérbeadásával foglalkozik, a kínálatban pedig drágább modellek, így Teslák is megtalálhatóak. Ennek nyomán a cég fejlesztett egy böngészős játékot, ami demonstrálja, hogy Elon Musk elképesztő vagyonát milyen nehéz lenne elkölteni, ha csak új Tesla Model S-eket vásárolnánk. A fél perces kihívás tényleg nem egyszerű feladat, hogy ha mindenre akarunk időt szánni, de persze még egy rakás magángép és Falcon 9-kilövés is bőven belefér a 166 milliárd dolláros keretbe.

A játék a LeasingOptions hivatalos oldalán érhető el, és higgyétek el, hogy nehezebb feladat 30 másodperc alatt ennyit költeni, mint azt elsőre gondolnánk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.