Hirdetés

Te használod még a Prismát?



|

Mérföldkőhöz érkezett a korábbi slágerapp: több mint 50 milliószor töltötték már le a Google Play Áruházból.

Hirdetés

A Prisma eredetileg 2016 júliusában debütált a Google Play Áruházában, és sokáig igen nagy sláger volt. Az iOS platformra már korábban megjelent. Most nagy mérföldkőhöz ért az app, ugyanis a Google alkalmazásboltjából már több mint 50 millió alkalommal töltötték le. 

Hirdetés

Ez a bravúr kevesebb mint másfél év alatt jött össze a Prismának, ami nagy teljesítmény egy ilyen kis cégtől. 

Bár ez az egyik legnépszerűbb androidos app, azt nehéz lenne megmondani, hogy valójában mennyien használják a fotóik látványos átdolgozásához az alkalmazást. 

A Prisma eredetileg azért lett nagy siker, mert olyan algoritmusokat használ, amelyek a fotókat híres festők stílusában alakítják át. A megjelenés utáni hónapokban aztán sok extra szűrővel is gazdagodott a program. 

Az újdonság varázsának elmúlásával persze sokan törölték az appot, ez minden slágernél megszokott - talán éppen ezért érdekes, hogy mégis összejött az 50 milliós rekord Androidon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.